Pages

18.5.15

Hello JAPAN!

Osaka from Umeda Sky Building

I came back from my two weeks Japan trip just a few days ago. Actually I don't know where should I start writing, so meanwhile, I'll just share a few pictures here, really, just a few from my 14 GB total photos. I went a bit here and there, Osaka, Tokyo, Kyoto, a bit of Kawasaki, Nara, and Gotemba. Maybe I'll just share about preparation and complete itinerary on my next post. Please wait for it patiently.

Osaka

Harry Potter World in Universal Studios!

Easter eggs and flowers here and there.

Kaiyukan / Osaka Aquarium

Afternoon at Osaka Castle

Busy Shibuya

Tokyo view from Tokyo Tower

Tokyo Tower

Shinjuku Gyoen National Garden

Rickshaw around Asakusa

Some activities around Meiji Shrine

Sea of people - Harajuku on Sunday afternoon

Cinderella's Castle at Disneyland

Toy Story Mania Ride on Disneysea

Fujiko F. Fujio Museum

Yanaka Ginza

Kiyomizu-dera Temple

Tourists dressed in Kimono all around Kyoto

Gion - Kyoto

The deer at Nara

Fushimi Inari Shrine

Ichiran Ramen!

Busy Dotonbori on weekdays

100 Yen sushi restaurant

Konbini food!

Evening around Dotonbori, Osaka

Personally I love Japan, and I'm so willing to travel back there, there are still a lot of places to visit. You could also see more pictures on my instagram @niyaoke under the hashtag #niyaokeinjapan, and meanwhile I'm contemplating on what to write for my next blogpost, you may e-mail me or leave a comment if you have any questions regarding travelling to Japan. 


-------
JAPAN TRIP SERIES 2017
Konnichiwa! I'm back!
JAPAN AUTUMN TRIP 2017: Preparation and Cost
JAPAN AUTUMN TRIP 2017: Back to Dotonbori

JAPAN TRIP SERIES 2015

5 komentar:

  1. suka ngeliat foto2nya.. pengen banget ke jepang!

    BalasHapus
  2. Niya... Aku juga pengen bgt ke Jepang . semoga taun depan kesampaian . Amin
    Pls write about accomodation & Transportation Niya .pleasee he22
    baru acara belanja , jalan2 & makan he22
    cakep2 potonya , serasa pengen buruan kesana he22
    OK aku follow IG nya ya .

    BalasHapus
  3. Mba Niya..ke Jepangnya sempet ke Disneyland ga? klo iya ceritain dong, soalnya itu tempat yang pengen bgt aku datangin, tiket masuknya katanya bisa beli sehari sebelumnya ya..
    makasih udh share cerita serunya..smga bisa ke jepang juga.. :))

    BalasHapus
    Balasan
    1. Ke Disneyland juga :) Ditunggu yah post-nya, masih hutang banyak nih memang.

      Hapus
  4. pengen ke jepang juga dong Y_Y

    BalasHapus

Pieces of My Blog

review (333) food (322) seafood (99) Central Jakarta (87) chicken (80) rice (79) pork (76) noodle (67) japanese cuisine (66) South Jakarta (65) travel (64) beef (62) indonesian cuisine (62) West Jakarta (58) desserts (55) dessert (52) italian cuisine (51) cake (48) chinese cuisine (47) pasta (47) daily (43) Grand Indonesia (32) soup (32) american cuisine (30) North Jakarta (27) ice cream (27) korean cuisine (27) family (26) chit chat (25) PIK (21) japan (21) salad (21) miscellaneous (20) thoughts (20) Central Park (19) burger (19) jalan-jalan jepang (19) pizza (19) dim sum (18) steak (18) japan trip (17) friends (16) South Korea (15) backpacker jepang (15) biaya ke jepang (15) kway teow (15) Plaza Indonesia (14) duck (14) jepang (14) persiapan ke jepang (13) sushi (13) thai cuisine (13) indian cuisine (12) singapore cuisine (12) french cuisine (11) hotel (11) ramen (11) yogyakarta (11) Pacific Place (10) singapore (10) senopati (9) Seoul (8) all you can eat (8) chocolate (8) coffee shop (8) doodling (8) fine dining (8) kopitiam (8) tex-mex cuisine (8) Gandaria City (7) Puri Indah (7) Serpong (7) autumn in japan (7) event (7) fashion (7) milk tea (7) osaka (7) Mal Puri Indah (6) Taman Anggrek (6) brunch (6) pastry (6) scbd (6) tea (6) thamrin (6) Hong Kong (5) Taman Ratu (5) backpacker korea (5) fall in japan (5) japan trip 2017 (5) kyoto (5) lamb (5) looklet (5) malaysia (5) mocktail (5) sashimi (5) thailand (5) tokyo (5) travel korea (5) Kota Kasablanka (4) Plaza Senayan (4) coffee (4) dutch cuisine (4) gapyeong (4) itinerary korea (4) malaysian cuisine (4) meatball (4) mexican cuisine (4) phuket (4) sandwich (4) snack (4) vegetarian (4) Alam Sutera (3) Citywalk Sudirman (3) Jeju (3) Lotte Shopping Avenue (3) Mangga Besar (3) Muara Karang (3) Senayan City (3) Setiabudi One (3) biaya korea (3) bsd (3) buffet (3) cocktail (3) curhat colongan (3) curry (3) fast food (3) itinerary jepang (3) jalan-jalan korea (3) menteng (3) mobile apps (3) peranakan cuisine (3) porridge (3) prayers (3) spanish cuisine (3) sudirman (3) theme park (3) Gatot Subroto (2) Panglima Polim (2) Sabang (2) Taiwanese Cuisine (2) bsd city (2) busan (2) delivery (2) disneyland (2) feed (2) foie gras (2) fruit (2) german cuisine (2) green ville (2) idol (2) ismaya (2) jalan panjang (2) japan trip budget (2) karawaci (2) martabak (2) mood (2) mushroom (2) music (2) petite france (2) photoraphy (2) ramadhan (2) rooftop (2) satay (2) shabu-shabu (2) shirakawa go (2) sky dining (2) smoothies (2) supermarket (2) tangerang (2) tempura (2) the breeze (2) transportasi jepang (2) visa jepang (2) visit korea (2) wine (2) Bogor (1) Cisarua (1) FX (1) Femina (1) Femina FoodLovers (1) For Sale (1) Hajime Ramen House (1) Juanda (1) Kuningan (1) Kuningan City (1) Living World (1) MKG (1) Mal Ciputra (1) PX Pavilion (1) Pesanggrahan (1) Sentul (1) Slipi (1) Tangerang Selatan (1) Tebet Green (1) World Street Food Congress 2013 (1) aeon mall (1) airasia jepang (1) alcohol (1) art (1) asisten pribadi (1) backpacker ke korea (1) bakso (1) bandung (1) bangkok (1) bar (1) beach (1) belgian cuisine (1) best ramen Jakarta (1) bintaro (1) bread (1) breakfast (1) british cuisine (1) bubur ayam (1) buka puasa (1) cake shop (1) celebrity chef (1) cheap eats korea (1) chicken rice (1) christmas (1) citos (1) comfort food (1) cookies (1) croissant (1) de ritz building (1) disneysea (1) diy (1) doraemon (1) dotonbori (1) dream (1) emporium pluit (1) fish (1) foliage (1) food bazaar (1) food court (1) fujiko f. fujio (1) fusion (1) garden korea (1) gelato (1) gion (1) gotemba (1) gotemba premium outlet (1) gusung macan (1) gwangali (1) haeundae (1) high tea (1) home-made cuisine (1) hotdog (1) htiachi seaside park (1) intiland tower (1) jepang mahal (1) jogja (1) jr pass (1) juice (1) kawasaki (1) kebayoran (1) kelapa gading (1) kemang (1) kemayoran (1) kempinski (1) kepulauan seribu (1) kiyomizu dera (1) korail pass (1) kushiyaki (1) lighting festival (1) lippo mall kemang (1) lippo mall puri (1) makan apa di myeongdong (1) makan murah di korea (1) mal kelapa gading (1) mandarin oriental (1) membabibuta (1) middle eastern cuisine (1) midplaza (1) milkshake (1) moroccan cuisine (1) mutton (1) myeongdong (1) myeongdong food guide (1) nami island (1) nara (1) one belpark (1) pancake (1) pembuatan visa korea selatan (1) penang (1) pengajuan visa korea (1) persiapan jepang (1) persiapan ke korea (1) pho (1) pim (1) pondok indah (1) por que no (1) portugese cuisine (1) promo (1) pulau balik layar (1) pulau bulat (1) pulau gosong (1) pulau harapan (1) pulau macan (1) pulau perak (1) radio dalam (1) ramen Jakarta (1) ramen PIK (1) recipe (1) restoran myeongdong (1) roxy (1) running man haha restaurant (1) sausage (1) sekapur sirih (1) sekosani (1) semanggi (1) seoul food guide (1) set menu (1) shinsaibashi suji (1) shopping (1) sogo (1) sop buntut (1) stea (1) steak ramen (1) street food (1) suki (1) sundanese food (1) sunday brunch (1) swiss cuisine (1) takayama (1) the garden of morning calm (1) tips (1) toast (1) tokyo disneyland (1) transportasi korea (1) traveloka (1) turkey (1) turkish cuisine (1) tv (1) udon (1) umeda (1) universal studios (1) valentine (1) vegan (1) venison (1) vietnamese cuisine (1) visa korea ditolak (1) voucher (1) waffle (1) warisan kuliner (1) wedding venue (1) winter in japan (1) wolter monginsidi (1) yakiniku (1) yanaka ginza (1) yesboss (1)