Pages

Daily GRAM

2.8.10

nanny's pavillon (the living room)...

Finally, yesterday I visited Nanny's Pavillon (Living Room) @ Citywalk Sudirman with abang. Begitu sampe baru tau juga dia uda buka juga di One Pacific Place, tapi ditulis namanya Nanny's Pavillon (Bathroom), eke ga ngerti di tiap cabang beda konsep ato gimana, soalnya yang di Bandung ada yang Garden & Library. Kay, let's take a look at the place.

Below is the front look. The place wasn't too big, filled with wooden chairs & tables.

Yang bawah ini bagian dalemnya yang non-smoking.

We were placed at the table for two just like the picture below.

Wooden white chairs with flowery pattern seats, kinda cute.


Kay, enough with the interior, next, straight to the menu.

Makanan yang ditawarin di sini di antaranya, pastas, baked rice, sandwiches, grilled, and also pancakes & waffles. You could see hand drawn picture of the course at the menu.


So, these were our orders.
Abang ordered hot tea (12K), and me, iced tea (9K).
See the tea cup? A flowery one. Kayak minum teh di rumah granny di London sana :p

Abang ordered Chicken Baked Rice (30K). Actually, I don't recommend you to order this. Taste like nasi kecap, abang said :)) It was written brown sauce on the menu, but I thought the brown sauce was too much til we couldn't really taste the melted cheese.

I was really thrilled (lebay deh) to see spaghetti with pesto sauce on the menu. Pesto is currently my fave pasta sauce. It was called Mom's Green Spaghetty (34 K), so without a doubt I ordered Mom's Green Spaghetty (don't blame me for the wrong spelling of spaghetti, because that was how they wrote it on the menu). Isinya yah spaghetti with pesto base, garlic, mushroom, and smoked beef. Taste good for such price. Kalo di resto laen, harga segitu cuma dapet spaghetti+pesto sauce tok, without any meat, booo!

Dan karena liat di review-review beberapa orang, yang direkomen di sini adalah pancakenya, we ordered one. Abis capcipcup milih2, pilihan jatuh pada Blueberry Cheese Roll Pancake (29K). As you could see, pancake digulung, with vanilla ice cream + blueberry sauce on a flowery plate.

The taste was greeaattt! So inside the pancake roll, ada kejunya, melted and warm, yummy!! The pancake was also soft. Kalau ice cream + blueberry saucenya sih just like the others lah. You could see pancake yang udah dibantai ujungnya seperti gambar di bawah. See the melted cheese?


Overall, this place is worth to try, terutama pancakenya. Harga ok lah, even cheaper dibanding the most famous pancake place di ibukota :p. Oiya all price di atas tadi, excluded 10& gov. tax & 5.5% service tax. Next time I should try the one at One Pacific Place. Ciao!




-------
Nanny's Pavillon Living Room
Citywalk Sudirman Lantai Ground Unit 21
Jl. KH Mas Mansyur No. 121
Jakarta Pusat
Tel. +62 21 25556779

4 komentar:

  1. Kenapa jakarta skrg jd byk tmpt keren??? Dulu pas gw disana kynya jarang yg ky ginian....

    BalasHapus
  2. soalnya dulu kita maennya ke TA mulu ga menjelajah, lol.

    BalasHapus
  3. wah, gw lebih ketinggalan nih, yg gw tau nanny's pavilion cuma ada di bandung haha. sepertinya perlu dicoba nih :)

    anw, such nice blog background u have. nemu dimana? hehe

    BalasHapus
  4. ada kok dari blogspotnya di bagian rancangan > perancang template, fiture baru :)

    BalasHapus

Pieces of My Blog

review (333) food (322) seafood (99) Central Jakarta (87) chicken (80) rice (79) pork (76) noodle (67) South Jakarta (64) travel (64) beef (62) indonesian cuisine (62) japanese cuisine (62) West Jakarta (58) desserts (55) dessert (52) italian cuisine (51) cake (48) chinese cuisine (47) pasta (47) daily (43) Grand Indonesia (32) soup (32) american cuisine (30) North Jakarta (27) ice cream (27) korean cuisine (27) family (26) chit chat (25) PIK (21) salad (21) miscellaneous (20) thoughts (20) Central Park (19) burger (19) pizza (19) dim sum (18) steak (18) friends (16) japan (16) South Korea (15) kway teow (15) Plaza Indonesia (14) backpacker jepang (14) biaya ke jepang (14) duck (14) jalan-jalan jepang (14) japan trip (14) jepang (14) persiapan ke jepang (13) sushi (13) thai cuisine (13) indian cuisine (12) singapore cuisine (12) french cuisine (11) hotel (11) yogyakarta (11) Pacific Place (10) singapore (10) ramen (9) senopati (9) Seoul (8) all you can eat (8) chocolate (8) coffee shop (8) doodling (8) fine dining (8) kopitiam (8) tex-mex cuisine (8) Gandaria City (7) Puri Indah (7) Serpong (7) event (7) fashion (7) milk tea (7) Mal Puri Indah (6) Taman Anggrek (6) brunch (6) pastry (6) scbd (6) tea (6) thamrin (6) Hong Kong (5) Taman Ratu (5) backpacker korea (5) lamb (5) looklet (5) malaysia (5) mocktail (5) sashimi (5) thailand (5) travel korea (5) Kota Kasablanka (4) coffee (4) dutch cuisine (4) gapyeong (4) itinerary korea (4) malaysian cuisine (4) meatball (4) mexican cuisine (4) osaka (4) phuket (4) sandwich (4) snack (4) tokyo (4) vegetarian (4) Alam Sutera (3) Citywalk Sudirman (3) Jeju (3) Lotte Shopping Avenue (3) Mangga Besar (3) Muara Karang (3) Plaza Senayan (3) Senayan City (3) Setiabudi One (3) biaya korea (3) bsd (3) buffet (3) cocktail (3) curhat colongan (3) curry (3) fast food (3) jalan-jalan korea (3) kyoto (3) menteng (3) mobile apps (3) peranakan cuisine (3) porridge (3) prayers (3) spanish cuisine (3) sudirman (3) theme park (3) Gatot Subroto (2) Panglima Polim (2) Sabang (2) Taiwanese Cuisine (2) bsd city (2) busan (2) delivery (2) disneyland (2) feed (2) foie gras (2) fruit (2) german cuisine (2) green ville (2) idol (2) ismaya (2) jalan panjang (2) karawaci (2) martabak (2) mood (2) mushroom (2) music (2) petite france (2) photoraphy (2) ramadhan (2) rooftop (2) satay (2) shabu-shabu (2) sky dining (2) smoothies (2) supermarket (2) tangerang (2) tempura (2) the breeze (2) visit korea (2) wine (2) Bogor (1) Cisarua (1) FX (1) Femina (1) Femina FoodLovers (1) For Sale (1) Hajime Ramen House (1) Juanda (1) Kuningan (1) Kuningan City (1) Living World (1) MKG (1) Mal Ciputra (1) PX Pavilion (1) Pesanggrahan (1) Sentul (1) Slipi (1) Tangerang Selatan (1) Tebet Green (1) World Street Food Congress 2013 (1) aeon mall (1) airasia jepang (1) alcohol (1) art (1) asisten pribadi (1) backpacker ke korea (1) bakso (1) bandung (1) bangkok (1) bar (1) beach (1) belgian cuisine (1) best ramen Jakarta (1) bintaro (1) bread (1) breakfast (1) british cuisine (1) bubur ayam (1) buka puasa (1) cake shop (1) celebrity chef (1) cheap eats korea (1) chicken rice (1) christmas (1) citos (1) comfort food (1) cookies (1) croissant (1) de ritz building (1) disneysea (1) diy (1) doraemon (1) dotonbori (1) dream (1) emporium pluit (1) fish (1) food bazaar (1) food court (1) fujiko f. fujio (1) fusion (1) garden korea (1) gelato (1) gion (1) gotemba (1) gotemba premium outlet (1) gusung macan (1) gwangali (1) haeundae (1) high tea (1) home-made cuisine (1) hotdog (1) intiland tower (1) itinerary jepang (1) jepang mahal (1) jogja (1) juice (1) kawasaki (1) kebayoran (1) kelapa gading (1) kemang (1) kemayoran (1) kempinski (1) kepulauan seribu (1) kiyomizu dera (1) korail pass (1) kushiyaki (1) lighting festival (1) lippo mall kemang (1) lippo mall puri (1) makan apa di myeongdong (1) makan murah di korea (1) mal kelapa gading (1) mandarin oriental (1) membabibuta (1) middle eastern cuisine (1) midplaza (1) milkshake (1) moroccan cuisine (1) mutton (1) myeongdong (1) myeongdong food guide (1) nami island (1) nara (1) one belpark (1) pancake (1) pembuatan visa korea selatan (1) penang (1) pengajuan visa korea (1) persiapan jepang (1) persiapan ke korea (1) pho (1) pim (1) pondok indah (1) por que no (1) portugese cuisine (1) pulau balik layar (1) pulau bulat (1) pulau gosong (1) pulau harapan (1) pulau macan (1) pulau perak (1) radio dalam (1) ramen Jakarta (1) ramen PIK (1) recipe (1) restoran myeongdong (1) roxy (1) running man haha restaurant (1) sausage (1) sekapur sirih (1) sekosani (1) semanggi (1) seoul food guide (1) set menu (1) shinsaibashi suji (1) shopping (1) sogo (1) sop buntut (1) stea (1) steak ramen (1) street food (1) suki (1) sundanese food (1) sunday brunch (1) swiss cuisine (1) the garden of morning calm (1) tips (1) toast (1) tokyo disneyland (1) transportasi jepang (1) transportasi korea (1) turkey (1) turkish cuisine (1) tv (1) udon (1) umeda (1) universal studios (1) valentine (1) vegan (1) venison (1) vietnamese cuisine (1) visa jepang (1) visa korea ditolak (1) waffle (1) warisan kuliner (1) wedding venue (1) wolter monginsidi (1) yakiniku (1) yanaka ginza (1) yesboss (1)