Pages

Daily GRAM

9.5.11

Sin Cia Po (again)...

Just got back from SG yesterday, my last visit was about half year ago, this time I didn't plan to have a trip there, but I had to accompany my mom & my aunt. Here are some food pictures as oleh2 for you readers, hehe. I visited these restaurants not on purpose, just the places I stepped in because of my growling tummy.

Burger King @ Terminal 1 Changi
Double Croissan'Wich Turkey Ham + Hot Tea (SGD 6.95)
Yummiiiee!! Does BK Indo serve this menu?

Toast Box @ Wisma Atria
Mee Siam + Homemade Barley -not in the picture- (SGD 4.5)
Actually it was rice vermicelli, not mee. This was a very very sour dish!

Food Republic @ Vivo City
Ya Fu Kitchen Sweet & Sour Pork Rice (SGD 5)
Fulfilling dish, but the pork tasted too porky (okay, you don't get my language here, haha)
Iced Lychee (SGD 2/2.5? Me forgot la)
SG was super hawt hawt, I felt like drinking cold beverages all the time.

Ikea Tampines
Herbed Salmon (SGD 7.5?)
Yummy...
Dark Chocolate Cake (SGD 2.8)
Sooooo chocolate, unfortunately I was already full when I ate this, couldn't taste the yumminess to the max.
Princess Cake (SGD 1.5)
This one was also good, not to sweet :)

Tastes of Asia @ Beach Station - Sentosa Island
Iced Cucumber Tea (SGD 2)
Singapore Mee Goreng (SGD 5.8)
Tasted okay, came in quite fulfilling portion, but Indonesian Mie Goreng is the best!

Koo Kee Yong Tow Foo Mee @ People's Park Complex
Yong Tow Foo + Mee (SGD 3.5)
Just okay :)

Lai Heng Lake View @ True Singapore Taste - Jurong Point
Char Kway Teow (SGD 4)
Tasted good, also came in a great portion, but too oily.

Ho Kee Pau @ People's Park Center
Fish Fillet Congee (SGD 3.5)
The portion was too large for me as a breakfast :p
Siew May (SGD 2.4)
Quite good for an afternoon snack.
Egg Tart (SGD 1)
Dumpling (SGD 1)
Once again, quite good for an afternoon snack.

Siam Kitchen @ City Square Mall
Thai Milk Tea (SGD 4.5)
Such a price for a so so Thai Tea eh?
Pineapple Fried Rice (SGD 9 something)
Quite delicious :)
Tom Yum Seafood (SGD 7 something)
Also quite delicious, but the portion was just too small.

Dan sisanya, oleh-oleh seadanya buat teman-teman tercinta.

Mlesna Tea (SGD 6.1) , bought at Mustafa, I just love the packagings (yes, I'm a visual person).

Various chocolates, oleh-oleh standard dari negara manapun, coklat!


-The End-

15 komentar:

  1. Hi Niya, when I go to SG, I always bought some royce chocolate, they're delicious :D

    BalasHapus
  2. Pardon my grammar... it should have been 'buy' instead of 'bought' lol

    BalasHapus
  3. @goodfoodgoodlife : the nama chocolate, rite? yep, super delicious!

    BalasHapus
  4. IKEA CHOCOLATE! *rampas satu bungkus* =p

    BalasHapus
  5. @rubs : okay sir, 1 dollar 80 cents pls...*nyodorin tangan minta duit*

    BalasHapus
  6. daim nya buatku kan? :-*

    BalasHapus
  7. @miko : baim aj mau tak? mau baim wong ap baim cilik, pilih aj :)) *tos dulu*

    BalasHapus
  8. Burger King = CRAP! Hahaha sorry... gua ngiler liat shiu mai nya.....

    Kesini yok, tar gua ajakin weekend date to IKEA... Our fave place to go hahahah

    BalasHapus
  9. @cetin : lo bayarin tiket PP, visa, nginep dkk y? kalo harga tiket ke Seattle seharga ke sg mah, gw ud ngunjungin lo dr kapan taon :p

    BalasHapus
  10. woww lots of foodd... bad timing to read your blog again, makes me hungry hahaha..

    BalasHapus
  11. @amadea : haha, then you better visit my blog after lunch time :D

    BalasHapus
  12. asikkk iya Mie Siam di Toast Box emang asem banget tp aku suka lah hehee
    Yong Toffu jgn mkn yg itu , ada satu gerai lg deket situ yg paling rame itu yg enak .
    trus itu Dark choco from Ikea = Daim Cake bukan sih ? kae nya beda2 dikit deh . but i really craving for Daim Cake Ikea now hiksss
    iya cemilan/makanan spore yah kae gini2 aja , but overall g sih suka2 aja koq .

    BalasHapus
  13. @Veny : hehe, kalo maren memang bukan nyari yang enak, cuma yang uda buka aj buat sarapan. Iyah sejenis daim cake sih, sama bentuknya :D

    BalasHapus
  14. must try that herbed salmon next time i come to sg. looks delicious! :D

    BalasHapus
  15. @Angels : sisain ruang di perut untuk dessert :p

    BalasHapus

Pieces of My Blog

review (333) food (322) seafood (99) Central Jakarta (87) chicken (80) rice (79) pork (76) noodle (67) South Jakarta (64) travel (64) beef (62) indonesian cuisine (62) japanese cuisine (62) West Jakarta (58) desserts (55) dessert (52) italian cuisine (51) cake (48) chinese cuisine (47) pasta (47) daily (43) Grand Indonesia (32) soup (32) american cuisine (30) North Jakarta (27) ice cream (27) korean cuisine (27) family (26) chit chat (25) PIK (21) salad (21) miscellaneous (20) thoughts (20) Central Park (19) burger (19) pizza (19) dim sum (18) steak (18) friends (16) japan (16) South Korea (15) kway teow (15) Plaza Indonesia (14) backpacker jepang (14) biaya ke jepang (14) duck (14) jalan-jalan jepang (14) japan trip (14) jepang (14) persiapan ke jepang (13) sushi (13) thai cuisine (13) indian cuisine (12) singapore cuisine (12) french cuisine (11) hotel (11) yogyakarta (11) Pacific Place (10) singapore (10) ramen (9) senopati (9) Seoul (8) all you can eat (8) chocolate (8) coffee shop (8) doodling (8) fine dining (8) kopitiam (8) tex-mex cuisine (8) Gandaria City (7) Puri Indah (7) Serpong (7) event (7) fashion (7) milk tea (7) Mal Puri Indah (6) Taman Anggrek (6) brunch (6) pastry (6) scbd (6) tea (6) thamrin (6) Hong Kong (5) Taman Ratu (5) backpacker korea (5) lamb (5) looklet (5) malaysia (5) mocktail (5) sashimi (5) thailand (5) travel korea (5) Kota Kasablanka (4) coffee (4) dutch cuisine (4) gapyeong (4) itinerary korea (4) malaysian cuisine (4) meatball (4) mexican cuisine (4) osaka (4) phuket (4) sandwich (4) snack (4) tokyo (4) vegetarian (4) Alam Sutera (3) Citywalk Sudirman (3) Jeju (3) Lotte Shopping Avenue (3) Mangga Besar (3) Muara Karang (3) Plaza Senayan (3) Senayan City (3) Setiabudi One (3) biaya korea (3) bsd (3) buffet (3) cocktail (3) curhat colongan (3) curry (3) fast food (3) jalan-jalan korea (3) kyoto (3) menteng (3) mobile apps (3) peranakan cuisine (3) porridge (3) prayers (3) spanish cuisine (3) sudirman (3) theme park (3) Gatot Subroto (2) Panglima Polim (2) Sabang (2) Taiwanese Cuisine (2) bsd city (2) busan (2) delivery (2) disneyland (2) feed (2) foie gras (2) fruit (2) german cuisine (2) green ville (2) idol (2) ismaya (2) jalan panjang (2) karawaci (2) martabak (2) mood (2) mushroom (2) music (2) petite france (2) photoraphy (2) ramadhan (2) rooftop (2) satay (2) shabu-shabu (2) sky dining (2) smoothies (2) supermarket (2) tangerang (2) tempura (2) the breeze (2) visit korea (2) wine (2) Bogor (1) Cisarua (1) FX (1) Femina (1) Femina FoodLovers (1) For Sale (1) Hajime Ramen House (1) Juanda (1) Kuningan (1) Kuningan City (1) Living World (1) MKG (1) Mal Ciputra (1) PX Pavilion (1) Pesanggrahan (1) Sentul (1) Slipi (1) Tangerang Selatan (1) Tebet Green (1) World Street Food Congress 2013 (1) aeon mall (1) airasia jepang (1) alcohol (1) art (1) asisten pribadi (1) backpacker ke korea (1) bakso (1) bandung (1) bangkok (1) bar (1) beach (1) belgian cuisine (1) best ramen Jakarta (1) bintaro (1) bread (1) breakfast (1) british cuisine (1) bubur ayam (1) buka puasa (1) cake shop (1) celebrity chef (1) cheap eats korea (1) chicken rice (1) christmas (1) citos (1) comfort food (1) cookies (1) croissant (1) de ritz building (1) disneysea (1) diy (1) doraemon (1) dotonbori (1) dream (1) emporium pluit (1) fish (1) food bazaar (1) food court (1) fujiko f. fujio (1) fusion (1) garden korea (1) gelato (1) gion (1) gotemba (1) gotemba premium outlet (1) gusung macan (1) gwangali (1) haeundae (1) high tea (1) home-made cuisine (1) hotdog (1) intiland tower (1) itinerary jepang (1) jepang mahal (1) jogja (1) juice (1) kawasaki (1) kebayoran (1) kelapa gading (1) kemang (1) kemayoran (1) kempinski (1) kepulauan seribu (1) kiyomizu dera (1) korail pass (1) kushiyaki (1) lighting festival (1) lippo mall kemang (1) lippo mall puri (1) makan apa di myeongdong (1) makan murah di korea (1) mal kelapa gading (1) mandarin oriental (1) membabibuta (1) middle eastern cuisine (1) midplaza (1) milkshake (1) moroccan cuisine (1) mutton (1) myeongdong (1) myeongdong food guide (1) nami island (1) nara (1) one belpark (1) pancake (1) pembuatan visa korea selatan (1) penang (1) pengajuan visa korea (1) persiapan jepang (1) persiapan ke korea (1) pho (1) pim (1) pondok indah (1) por que no (1) portugese cuisine (1) pulau balik layar (1) pulau bulat (1) pulau gosong (1) pulau harapan (1) pulau macan (1) pulau perak (1) radio dalam (1) ramen Jakarta (1) ramen PIK (1) recipe (1) restoran myeongdong (1) roxy (1) running man haha restaurant (1) sausage (1) sekapur sirih (1) sekosani (1) semanggi (1) seoul food guide (1) set menu (1) shinsaibashi suji (1) shopping (1) sogo (1) sop buntut (1) stea (1) steak ramen (1) street food (1) suki (1) sundanese food (1) sunday brunch (1) swiss cuisine (1) the garden of morning calm (1) tips (1) toast (1) tokyo disneyland (1) transportasi jepang (1) transportasi korea (1) turkey (1) turkish cuisine (1) tv (1) udon (1) umeda (1) universal studios (1) valentine (1) vegan (1) venison (1) vietnamese cuisine (1) visa jepang (1) visa korea ditolak (1) waffle (1) warisan kuliner (1) wedding venue (1) wolter monginsidi (1) yakiniku (1) yanaka ginza (1) yesboss (1)